Loading

loading

Comfort en gemak in uw woning

In uw huis moet u prettig kunnen leven. Uw vloer moet dus comfort bieden, zodat u zich thuis helemaal op uw gemak voelt. De gietvloeren van Motion Gietvloeren zijn de ideale combinatie van functionaliteit en esthetiek. Van woonkamer tot slaapkamer en van badkamer tot keuken: een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning.

Het comfort en gemak van een gietvloer

Een vloer om op te leven, te koken en te wonen. Met onze gietvloeren kiest u voor een vloer die voldoet aan uw wensen en eisen. Richt uw huis in op de manier waarop u dat wilt en ervaar daarbij het comfort van een gietvloer.

Een PU gietvloer is een ‘zachte’ vloer met een dempende werking. Ook neemt een polyurethaan gietvloer makkelijk de omgevingstemperatuur aan. Vloerverwarming kan hierop een comfortabele aanvulling zijn, maar is niet noodzakelijk. Ideaal dus voor rondlopen op blote voeten in bijvoorbeeld uw slaapkamer.

Onze gietvloeren: gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Onze gietvloeren zijn uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Dankzij onze speciale lak is uw gietvloer beter beschermd tegen krassen en slijtage. Een keer in de 5 jaar deze laklaag bijwerken is voldoende voor jarenlang woonplezier.

Gietvloeren zijn makkelijk schoon te houden. Even stofzuigen en dweilen is voldoende. Met een naadloze PU gietvloer is schoon ook echt schoon. Perfect dus voor een keuken waarin geleefd wordt. Op een PU gietvloer kunt u zelfs douchen!Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.