Loading

loading

Een gietvloer in uw winkel

De uitstraling van uw winkel is de eerste binnenkomer voor uw klanten. Een goed gekozen vloer levert daar een positieve bijdrage aan. Kies daarom voor een gietvloer van Motion Gietvloer in uw winkel en profiteer meteen van de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van onze gietvloeren.

Uw winkel, uw stijl, uw gietvloer

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt de ideale gietvloer voor uw winkel samengesteld. Volledig naadloos, een strakke afwerking en verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren: het kan niet anders of er is ook voor u een gietvloer in de stijl die bij uw winkel past.

De gietvloer wordt in uw winkel aangebracht door een van de specialisten van Motion Gietvloeren. U bent gegarandeerd van vakwerk en een strak, naadloos resultaat.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Met een gietvloer van Motion Gietvloeren kiest u dus voor duurzaamheid. Onze gietvloeren worden namelijk gemaakt op basis van de allerbeste materialen zonder chemicaliën, metalen of andere schadelijke stoffen.

Profiteer daarbij in uw winkel van de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van een gietvloer. Dankzij onze speciale laklaag is uw vloer beter beschermd tegen krassen en slijtage. Er kunnen dus heel wat klanten door uw winkel lopen voordat u weer aan onderhoud hoeft te denken.Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.