Loading

loading

Gietvloeren voor sport, fitness en wellness

Een gietvloer is de meest comfortabele en hygiënische keuze voor sport, fitness of wellness. Onze naadloze gietvloeren zijn makkelijk schoon te houden en schoon is dan ook echt schoon. Daarbij neemt een gietvloer makkelijk de omgevingstemperatuur aan en bieden onze gietvloeren optimale ondersteuning aan voeten en knieën.

Gietvloeren: zacht en elastisch

Een gietvloer is een ‘zachte’ vloer met een dempende werking. Hierdoor is een gietvloer niet alleen de meest comfortabele keuze voor iedere sportschool, fitnessruimte of wellness center. Onze gietvloeren bieden door hun elasticiteit ook nog eens goede ondersteuning aan voeten en knieën. Ideaal dus voor het doen van grondoefeningen.

Naast comfort kiest u met onze gietvloeren voor een strakke uitstraling en gebruiks- en onderhoudsgemak. Een gietvloer vloeit mooi in alle hoeken en onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking. Dankzij onze speciale lak zijn onze gietvloeren beter beschermd tegen krassen en slijtage. Uw vloer gaat lang mee en biedt de hygiëne die u wilt in uw sportschool, fitnessruimte of wellness center.Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.