Loading

loading

Openbare gebouwen en gietvloeren

Al die voeten die dagelijks de vloer van een openbaar gebouw betreden. Uw vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Maar zonder in te leveren op uitstraling. Onze gietvloeren zijn ontwikkeld voor toepassingen waar esthetiek en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een gietvloer is dus de ideale vloer voor iedere ruimte in uw rechtbank, hoofdkantoor of onderwijsinstelling.

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke gietvloeren

Onze gietvloeren zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Dankzij onze speciale lak is uw gietvloer beter beschermd tegen krassen en slijtage. Daarbij is het personeel van Motion Gietvloeren gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren. U krijgt dus gegarandeerd een strak en perfect afgewerkte gietvloer.

Kiest u voor een gietvloer van Motion Gietvloeren, dan denken wij graag met u mee over wat voor u de meer geschikte gietvloer is. Want gietvloeren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Welke uitstraling u ook in gedachte het, er is altijd een gietvloer die precies de basis vormt die u zoekt.Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.