Loading

loading

Een gietvloer: dé vloer voor uw kantoor

De gietvloeren van Motion Gietvloeren voldoen aan de hoge eisen wat betreft slijtvastheid en duurzaamheid die aan een kantoorvloer gesteld worden. Hoge hakken en rollende bureaustoelen: onze gietvloeren zijn beschermd met een speciale lak die uw gietvloer beter beschermt tegen krassen en slijtage. Zonder dat u in hoeft te leveren op de uitstraling die u wilt voor uw kantoor.

Onze gietvloeren: esthetiek en functionaliteit

Onze gietvloeren zijn ontwikkeld voor toepassingen waar esthetiek en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Verkrijgbaar in zoveel verschillende uitvoeringen en kleuren: er is altijd een gietvloer die bij de stijl van uw kantoor aansluit. Zonder dat u in hoeft te leveren op de hoge kwaliteit die u zoekt. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt de ideale gietvloer voor uw kantoor samengesteld.

De perfecte gietvloer voor uw kantoor

Onze gietvloeren worden gemaakt op basis van de allerbeste materialen zonder chemicaliën, metalen of andere schadelijke stoffen. De kleur, de uitstraling en het soort gietvloer bepaalt u helemaal zelf. Maar u profiteert altijd van de duurzaamheid, gebruiks- én onderhoudsvriendelijkheid van onze gietvloeren.Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.