Loading

loading

Onze gietvloeren: ideaal voor in uw restaurant

Uw gasten een heerlijke lunch of gezellige borrel in een sfeervolle omgeving, u het gemak van weinig onderhoud en optimale hygiene. Met een gietvloer van Motion Gietvloeren kiest u voor esthetiek én functionaliteit. In elke gewenste kleur, strak en esthetisch afgewerkt, er is een geschikte gietvloer voor ieder restaurant. Uiteraard met de hoge duurzaamheid, veerkracht en onderhoudsvriendelijkheidwaar onze PU gietvloeren om bekend staan.

Onze gietvloeren beschermd met speciale lak

Onze gietvloeren zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Bij Motion Gietvloeren maken we namelijk gebruik van een speciale lak. Hierdoor is uw gietvloer beter beschermd tegen krassen en slijtage. Dankzij het naadloze uiterlijk van onze gietvloeren is een schone gietvloer ook echt schoon. De ideale keuze voor een hotel of restaurant, waar hygiëne van groot belang is.

Met onze gietvloeren kiest u voor uw restaurant dus een vloer die eenvoudig te onderhouden is en bestand tegen hoge slijtage. De perfecte vloer voor uw restaurant, zonder dat u inlevert op stijl of uitstraling.

Een gietvloer voor iedere stijl

Bij Motion Gietvloeren zijn gietvloeren verkrijgbaar in iedere gewenste stijl. Landelijk of modern, klassiek of minimalistisch, de keuze voor de uitstraling van uw hotel of restaurant begint bij uw gietvloer. Wij denken graag met u mee in uw keuze voor een gietvloer. Voor ons staan uw wensen en eisen voor uw hotel of restaurant altijd centraal.Advies nodig?

Neem contact op met Motion Gietvloeren of vraag een brochure aan.