Loading

loading

IMG_0455_edit

Advies op maat

Bij Motion Gietvloeren zijn gietvloeren verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen. In de keuze voor de juiste uitvoering staan uw wensen en eisen voor uw gietvloer centraal. Voor iedere uitstraling, in elke stijl en leverbaar in bijna alle kleuren, er is altijd een gietvloer voor uw smaak. Wij voorzien u graag van een passend (kleur)advies.

IMG_0477_edit

Kleuren en uitvoeringen van onze gietvloeren

  • De gietvloer in haar zuiverste vorm is de Motion MONO. Eén enkele kleur die uw gietvloer een pure uitstraling geeft. Met de Motion MONO kiest u voor een strakke tijdloze gietvloer die zich helemaal aanpast aan uw interieur. Onze Motion MONO gietvloeren zijn leverbaar in bijna elke kleur.
  • Zelfgekozen kleuren laten samensmelten tot één geheel? De Motion MIX gietvloer is een levendige gietvloer met een luxe uitstraling voor uw leefomgeving. Toch liever het minimalisme van een gietvloer met betonuistraling? Ook dat is mogelijk met de Motion Mix. Uiteraard nog altijd met de voordelen van een gietvloer. 
IMG_0476_kopie

Motion op Maat

Optimaal gebruik maken van de vormgevingsmogelijkheden van onze gietvloeren? Ons Motion op Maat adviesprogramma biedt u deskundig kleur- en  interieuradvies. Aan de hand van grootformaat kleurborden, kleurwaaiers en moodboards begeleiden wij u stap voor stap richting uw ideale gietvloer. Uw eisen en wensen staan centraal!

Wil je meer weten over gietvloeren?

Vraag de brochure aan