Loading

loading

IMG_1043

Voorbeelden van verschillende gietvloeren

Er is een perfecte gietvloer voor iedere ruimte, daar zijn we van verzekerd bij Motion Gietvloeren. Met de gietvloer als basis bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning, kantoor of winkel. In elke gewenste kleur, strak en esthetisch afgewerkt, onze gietvloeren voldoen aan uw wensen en eisen. Daarbij profiteert u natuurlijk altijd van de optimale gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van onze gietvloeren.

042

Van woning tot ziekenhuis: de gietvloer past overal

In uw woning is een gietvloer een comfortabele keuze voor de woonkamer tot de slaapkamer. In uw winkel is een gietvloer perfect dankzij de onderhoudsvriendelijkheid. In uw restaurant zorgt de gietvloer voor de basis van sfeervol genieten voor uw klanten. In de gezondheidszorg is de gietvloer de vloer waarmee u aan de strenge eisen voor hygiëne kunt voldoen. Hier vindt u alle voorbeelden van de verschillende toepassingen van onze gietvloeren. Laat u inspireren!

Motion_Showroom_2

Ontdek onze gietvloeren zelf

We kunnen u uiteraard nog veel meer vertellen over onze gietvloeren. Maar een gietvloer moet u ervaren! Op onze website vindt u vele voorbeelden van de toepassingen van gietvloeren. Ontdek de strakke uitstraling van onze gietvloeren in woonhuizen, gezondheidszorg en showrooms.

Voor de optimale ervaring bent u natuurlijk van harte welkom in een van de showrooms van Motion Gietvloeren.

Wil je meer weten over gietvloeren?

Vraag de brochure aan