Loading

loading

GEZAMENLIJK INKOPEN

Bent u geïnteresseerd in de gietvloer en onderdeel van een nieuwbouwproject? Misschien zijn er nog meer bewoners geïnteresseerd en kunnen jullie de krachten bundelen. Gezamenlijke inkoop kan namelijk leiden tot interessante kortingen en aanbiedingen.

De projectaanbieding is afhankelijk van de het aantal woningen, de bijbehorende oppervlaktes en de uitvoeringsweken. Op basis van de door u verstrekte gegevens wordt de aanbieding op maat samen gesteld. In de aanbieding behoudt u uw eigen kleuren, eigen planning en bepaalt u uw eigen details. Al vanaf 2 woningen maken wij een interessante aanbieding voor u.

Wij organiseren ook bewonersbijeenkomsten. Niet alleen leert u onder het genot van een hapje en een drankje uw toekomstige buren kennen maar ook informeren wij u optimaal over de mogelijkheden van de gietvloer. Tijdens de bijeenkomst heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen aan één van onze vertegenwoordigers.

De prijzen van een gietvloer zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. De prijs van een gietvloer hangt onder andere af van de oppervlakte, ondergrond en de toepassing. De prijs van de gietvloer zullen wij opmaken op basis van de door u verstrekte gegevens.

De kosten van de gietvloer presenteren wij graag aan u in een geheel vrijblijvende prijsopgave. Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij er voor zorgen dat de vrijblijvende offerte binnen 48 uur bij u thuis bezorgd wordt.Showroom Woonboerderij